Baltă pescuit Râșnov

Despre pescuit Râșnov

Relaxare, practica hobby și conectare cu natura

Cum poți să maximizezi toate aceste elemente într-un singur loc? Ei bine, la balta pescuit Brașov te bucuri de frumusețile naturii și mai ales, de aerul curat de munte. Grație numeroaselor dotări ale complexului ai oportunitatea de a pescui, socializa, realiza plimbări și mai ales, de a te bucura de o baie relaxantă în piscină! Această locație este adesea favorizată de către companii atunci când doresc să organizeze diverse training-uri de dezvoltare personală, ședințe de coaching.

Rezervari la:

0756 209 963

17+ Ani de activitate

Împletim cu desăvârșire experiența cu nivelul ridicat de complexitate asociat serviciilor.

O balta cu peste 00000 m2

Puteți admira specii diverse de pești într-o baltă largă și ideală pentru sesiuni relaxante de pescuit.

5680 de pescari anual

Calitatea serviciilor este atestată de numărul crescut de oameni care revin.

Despre pescuit Râșnov

Activități educative,
de recreere

Ce poate fi mai frumos decât timpul petrecut cu familia? Dacă principalul dumneavoastră hobby este pescuitul, cu siguranță doriți să îmbinați timpul cu cei dragi cu exercitarea acestei activități. În cadrul complexului turistic de pescuit Râșnov puteți să aveți parte de un weekend de neuitat! Pe lângă faptul că cei mici pot pescui alături de dumneavoastră, ei au posibilitatea de a se bucura de natură și alte facilități ale locației!

De ce să ne alegi?

O alegere inspirată pentru pasionații de pescuit

Relaxarea și timpul liber sunt două priorități pentru fiecare dintre noi pentru a ne reîncărca bateriile. Indiferent de vârstă, pescuitul este un sport care aduce foarte multă satisfacție și mai ales, reduce semnificativ stresul cotidian. Prin urmare, în locația noastră puteți beneficia de următoarele avantaje:

  • Timp de calitate petrecut alături de cei dragi
  • Recreere, relaxare și capturi impresionante
  • Posibilitatea de a campa în locație

Beneficii multiple

Un complex turistic care te va impresiona!

Bună dispoziție, relaxare, posibilitatea de a interacționa cu alți pasionați de pescuit! Asta își propune să ofere complexul turistic pescuit Râșnov. Pe lângă aceste aspecte, aveți posibilitatea de a campa în interiorul locației și implicit, să vă bucurați cât mai multe zile de natura înconjurătoare.

Indiferent dacă sunteți singur sau cu familia, un weekend petrecut la balta pescuit Râșnov vă va concretiza o serie de avantaje. Relaxarea, detașarea de aglomerația urbană și mai ales, conexiunea cu natura, acestea sunt principalele elemente de care puteți beneficia.

Mai multe specii de pești

Ai admirat îndeaproape un crap sau un păstrăv? Ei bine, acum ai posibilitatea să studiezi în detaliu frumusețile naturii!

Liniște

Atunci când dorești să fii tu cu tine, liniștea din complexul nostru turistic te va ajuta să meditezi.

Baltă pescuit Râșnov

Ce spun clienții noștri?

În cei peste 17 ani de existență pe piață serviciile noastre s-au diversificat progresiv. Plecând de la feedback-ul provenit din partea clienților, am transformat activitatea de pescuit Râșnov dintr-o practicare a hobby-ului într-o activitate de familie. În timp ce cei pasionați pot pescui în liniște, bucurându-se de natură, restul familiei se poate distra la piscină sau realizând o plimbare în apropiere. Aceste facilități, alături de camping, au fost gândite pentru a aduce familiile la un punct de convergență atunci când vine vorba despre petrecerea timpului liber.

Call Now Button